C.Oppäng Fot & Hälsa

C.Oppäng Fot & Hälsa fotvård, massage & friskvård i Fysiomax lokaler.

Boka din tid redan idag på www.bokadirekt.se sök på C.Oppäng Fot & Hälsa

Fotvård (Friskvårdsbidrag gäller)

Fotvård (ej medicinsk)

Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter avlägsnar man förhårdnader. Fixar till naglarna genom att klippa dem och filar. Avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Friskvårdsmassage (Friskvårdsbidrag gäller)

Fot & underbens massage

Här får du en massage som har fokus på fot och underben. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Massage

Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. Här kan man gå igenom t.ex rygg, axlar, nacke, ben och armar. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Massage

Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. Här kan man hinna med ca två problem. (Denna behandling kan man ta på friskvårdsbidraget).

Massage

Här blir det lite hårdare massage och går ner mer på de djupare musklerna. Ger en uppmjukande känsla i musklerna. Här kan man hinna något specifikt tex som nackproblem, stela ömma axlar. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Medicinsk Fotvård (Friskvårdsbidrag gäller ej)

Medicinsk Fotvård

Behandlingen inleds med ett fotbad, därefter avlägsnas tex förhårdnader, liktorn och vårtor mm. Naglarna fixas till genom klippning, sliparner tjocka naglar (kartnaglar), nageltrång. Ser över nagelsvamp + fotsvamp. Avslutas med fotmassage i mån av tid.

Medicinsk fotvård Delbehandling

I denna behandling görs t.ex. klippning av endast naglar eller avlägsnar nageltrång eller liktorn.

Medicinsk Fotvård plus

Om man har mycket problem med sina fötter rekomenderas denna behandling.
Inleds med ett fotbad. derefter avlägsnas förhårdnader, liktorn, vårtor. Naglarna blir fixade klipps ner, tjocka naglar slipas ner, nageltrång. Får råd och tips om hur man gör om man har nagelsvamp eller fotsvamp. Avslutas med fot massage om tid finns.

Spa-Behandlingar (Friskvårdsbidrag gäller)

Avslappningsmassage

I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna bara de ytliga. Om man inte har provat massage förut. Kan detta vara något att prova först. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).

Avslappningsmassage

I avslappningsmassagen går man inte ner på de djupa musklerna utan mer på de ytliga. Om man inte har provat massage förut, kan detta var något att prova först. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Massage + fötter

Inleds med en massage på rygg, axlar och nacke. Fötterna får ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas fötterna och filas. Avslutas med en underben och fot massage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidraget).

Sköna fötter

Inleds med ett avkopplande fotbad. Därefter skrubbas dina fötter och avlägsnar förhårdnader. Sedan får fötterna en inpackning och behandlingen avslutas med en skön fotmassage. (Denna behandling kan tas på friskvårdsbidrag).

Endast Kort betalning

Vänlig lämna återbud i god tid! Ej avbokad tid inom 24h debiteras.

Varmt välkomna Önskar

C.Oppäng Fot & Hälsa

Dipl. Medicinsk Fotterapeut

Friskvårdsmassör

Spaterapeut

vid frågor maila: oppang_foh@telia.se

eller

ring 0708-630926

Mer info kommer löpande..

Kontakta oss redan idag!

011-127400