Massage, Kost & Träningsråd

Massage

Massage är ett medicinskt sätt att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar.Det kan göras i såväl akut som i förebyggande syfte.

Svensk klassisk massage
En avslappnande men även behandlande massage som ökar blodcirkulationen, löser upp spänningar och gör musklerna mjuka och smidiga

Medicinsk massage
Passar den som har specifika symtom eller smärttillstånd. Behandlingen fokuserar på att hitta orsaken till symtomen samt behandla dessa och vid behov tas ett individuellt stretch- och träningsprogram fram.

Fibromassage

Fibromassage är framtagen för och i samarbete med personer som lider av fibromyalgi, men har även stor nytta för personer som är stressade eller behöver koppla av. Fibromassagen är en väldigt mjuk och lugn behandlingsform. Det handlar om att få igång blodcirkulationen och frigöra oxytocin vilket gör att man blir lugn i kroppen. Och till skillnad från den svenska klassiks amassagen så handlar det inte om att trigga igång smärta för att få en reaktion utan tvärtom att undvika att smärta kommer istället lugna ner kroppen. Behandlingen anpassas efter varje individs behov och är ett samspel mellan patient och terapeuten, allt för att få en så effektiv behandling som möjligt. OBS! endast 60min behandlingar

30min 430kr

45min 540kr

60min 650kr

Massageerbjudande vid stämpelkort:

5:e gången till 1/2 priset!

Alla priser är inkl. moms för privatpersoner.

Kost och träningsrådgivning

Kost- och träningsrådgivningen riktar sig till alla tänkbara målgrupper och individer, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt, optimera ditt näringsintag för maximal prestation inom din idrott eller bara leva ett mer hälsomedvetet liv.

Du får en individuell rådgivning och plan utifrån dina egna personliga önskemål och fysiska behov.

30min 430kr

60min 650kr

Kostrådgivning + Kostanalys 60min 650kr

  • Baseras på fem dagars kostregistrering som du tar med till bokad tid.
  • Du får konkreta tips utifrån dina behov och målsättning.
  • Vi diskuterar din nuvarande kosthållning.
  • Du får tips och råd hur du kan förändra din situation utifrån din målsättning.
  • Vi tar vikt, puls och blodtryck

Uppföljande kostrådgivning 30min 430kr

  • Vi går igenom dina förbättringsområden
  • Tar vikt, puls och blodtryck
  • Sätter nya mål

Träningsråd/PT

30min 430kr

60min 650kr

AVBOKNING SKA SKE 24H INNAN BESÖKET, ANNARS DEBITERAS HELA AVGIFTEN!

Tidsbokning görs lättast på: https://www.bokadirekt.se/fysiomax/Var

För bokning & frågor: lena@fysiomax.se

Ansluten till Wellnet och Actiway


Lena Aronsson
Diplomerad Massageterapeut
Friskvårdskonsulent
Gym Instruktör
Kostrådgivare


-Jag har många års erfarenhet av både sjukvård, träning och friskvård. Jag gillar att möta och bemöta människor och att få dem att må så bra som möjligt. Därför jobbar jag med ett helhetstänk där vi tittar på allt från fysisk träning och aktivitet till kostvanor, och livsstil.
Detta gör jag genom motiverande samtal & rådgivning, behandlande eller avslappnande massage, rörlighetsträning, styrketräning och konditionsträning.